Charakteristika:
Lombardejská saláma je tepelne neopracovaný mäsový výrobok a je zaradený do kategórie sušených salám. Výnimočnosť tejto salámy spočíva v poctivom procese sušenia, ktoré trvá 4 týždne a v receptúre, kde je pridané netradičné korenie pre tento druh výrobku – aníz, ktorý saláme dodáva tú správnu špecifickú príchuť.
Trvanlivosť:
Skladujte pri teplote 0°C až + 24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%
Zloženie:
Bravčové mäso, slanina, jedlá soľ, zmes korenia a sušenej zeleniny, extrakty korenia
Energetická hodnota (na 100g):
Výživové údaje na 100g výrobku: Energia: 2229/540 kJ/kcal, tuky: 51,28g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 14,30g, sacharidy: <1,00g, z toho cukry: 0,23g, bielkoviny: 19,50 g, soľ: 3,57g
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Voľné
|
cca 1 kg
|