NAJCHUTNEJŠIE SILVESTROVSKÉ CHLEBÍČKY S PLÁTKOM ÚDENÉHO STEHNA.
SILVESTROVSKÁ párty je za dverami a Vy rozmýšľate čo chutné a kvalitné ponúknete priateľom? Obložené chlebíčky sú klasikou všetkých osláv. Plátok údeného stehna bude na Vašom chlebíku "čerešničkou na torte".
Sedliacke stehno 95% mäsa je na povrchu suché, dokonale vyúdené a má primerane slanú chuť. Z tenučkých mäsových nárezov vytvoríte nádhernú "korunku" na slávnostnom chlebíčku. Ak sa rozhodnete vyskúšať, nezabudnite že vynikajúce SILVESTROVSKÉ chlebíčky s plátkom údeného stehna sa míňajú rýchlosťou blesku :-)
Autor receptu: Ivan Rusina
Potrebujeme:
mrazenú zeleninovú zmes 200g, tatársku omáčku 100g, soľ, korenie, chlieb 200g, sedliacke stehno 95% mäsa TAURIS a vajíčko
Postup:
Mrazenú zeleninu naparíme, posolíme, okoreníme, necháme vychladnúť, zmiešame s tatárskou omáčkou a lyžicu tejto omáčky vyklopíme na krajec chleba. Kto má radšej hrianku, vie ňou nahradiť krajec chleba.
Navrch položíme plátok stehna a koliesko uvareného vajíčka, dozdobíme bylinkami.
Popis produktu: Sedliacke stehno 95% mäsa