Charakteristika:
Oravská slanina sa vyrába špeciálnou úpravou bravčového boku bez kosti. Je zaúdená a tepelne opracovaná.
Trvanlivosť:
28 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčový bok bez kosti špeciálnej úpravy
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1463 kJ/354 kcal, tuky: 32,85 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 13,20 g, sacharidy: 1,00 g, z toho cukry: 0,20 g, bielkoviny: 13,50 g, soľ: 2,00 g.
Odporučané použitie:
Priama konzumácia, opekanie a škvarenie.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Malé balenie
|
Vákuové balenie
|
500 g
|