Charakteristika:
Oškvarková nátierka je vyrobená z oškvarkov, ktoré si sami vyrábame. Slanina použitá na oškvarky je rozrobená z čerstvej bravčovej polovičky v našej rozrábke.
Trvanlivosť:
Skladujte pri teplote 0 °C až +4°C. Po otvorení spotrebujte do 24 hodín, pri dodržaní skladovacích podmienok.
Zloženie:
Bravčové oškvarky, bravčová masť, horčica, sušená cibuľa, mleté čierne korenie
Energetická hodnota (na 100g):
Výživové údaje na 100 g výrobku: Energia: 2920 kJ/698 kcal, tuky: 66,9 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 26,4 g, sacharidy: 2,36 g, z toho cukry: 0,6 g, bielkoviny: 23,8 g, soľ: 2,5 g
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Malé balenie
|
Sklo
|
130 g
|