SLANINY:

Papriková slanina

SLANINY

    alergen

Charakteristika:

Papriková slanina sa vyrába z bravčového boku s kožou. Má slanú chuť, na skuse jemne papriková.

Trvanlivosť:

30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčový bok s kožou, paprika.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1237 kJ/299 kcal, tuky: 27,91g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 11,10 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 12,00 g, soľ: 1,72 g.

Odporučané použitie:

Priama konzumácia, opekanie.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 500 g