Charakteristika:
Saláma má mierne aromatickú vôňu, typickú po použitých surovinách a primerane slanú chuť.
Trvanlivosť:
Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.
Zloženie:
Bravčové mäso a koreniny
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1539 / 372 kJ/kcal, tuky: 34,89 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 13,45g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 14,60 g, soľ: 2,58 g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Nárez
|
Ochranná atmosféra
|
75 g
|