Charakteristika:
Bravčové stehno, na povrchu suché, dokonale vyúdené a má primerane slanú chuť.
Trvanlivosť:
14 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +7°C
Zloženie:
Bravčové stehno min. 95% mäsa.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 478 kJ/113 kcal, tuky: 2,94 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,18 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 21,70 g, soľ: 2,59 g.
Odporučané použitie:
Nárezy, studené misy a predjedlá.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Nebalené
|
cca 1000 g
|
Ucelený kus
|
Vákuové balenie
|
cca 500 g
|