párkoviny, špekačky:

Špekačky

párkoviny, špekačky

    alergen

Charakteristika:

Klasický mäsový výrobok, vhodný na opekanie, pečenie a varenie.

Trvanlivosť:

30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové mäso, hovädzie a prírodné koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1251 kJ/303 kcal, tuky: 29,26g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 11,88g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: 0,22 g, bielkoviny: 9,89 g, soľ: 1,83 g.

Odporučané použitie:

Vhodný na konzumáciu po pečení alebo ohriatí.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Malé balenie
Ochranná atmosféra
cca 300 g
Gastro balenie
Ochranná atmosféra
cca 2000 g