Charakteristika:
Klasický mäsový výrobok, vhodný na opekanie, pečenie a varenie.
Trvanlivosť:
30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové mäso, hovädzie a prírodné koreniny.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1251 kJ/303 kcal, tuky: 29,26g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 11,88g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: 0,22 g, bielkoviny: 9,89 g, soľ: 1,83 g.
Odporučané použitie:
Vhodný na konzumáciu po pečení alebo ohriatí.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Malé balenie
|
Ochranná atmosféra
|
cca 300 g
|
Gastro balenie
|
Ochranná atmosféra
|
cca 2000 g
|