Charakteristika:
Spišské údené karé je vyrábané tradičným spôsobom podľa starých receptúr, zaúdené studeným dymom na bukovom dreve. Jedná sa o surové solené mäso, ktoré je potrebné pred konzumáciou dôkladne tepelne upraviť.
Trvanlivosť:
Skladujte vo vise, pri teplote 0 °C až +7 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 85%.
Zloženie:
Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 130 g bravčového karé, prírodné koreniny.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 878 kJ/ 210 kcal, tuky: 12,68g, z toho nasýtené mastné kyseliny 4,84g, sacharidy: <0,50g, z toho cukry <0,50g, bielkoviny: 23,40g, soľ 2,96g.
Odporučané použitie:
Výrobok určený na konzumáciu po predchádzajúcej tepelnej úprave. Vhodné na nárezy, studené misy a predjedlá.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Voľné
|
400 - 600 g
|
Ucelený kus
|
Perforovaná fólia
|
600 - 1000 g
|