Charakteristika:
Výrobok z bravčového stehna dekorovaný zmesou korenín. Má charakteristickú chuť údeného vareného mäsa, primerane slanú, výrazne korenistú po použitých koreninách. Vhodná pre hotely a náročných spotrebiteľov.
Trvanlivosť:
21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové stehno špeciálnej úpravy
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 345 kJ/82 kcal, tuky: 1,93 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,71 g, sacharidy: 1,67 g, z toho cukry: 0,23 g, bielkoviny: 14,40 g, soľ: 2,93 g
Odporučané použitie:
Nárezy, studené misy a predjedlá.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Vákuové balenie
|
cca 1100 g
|