SALÁMY – MÄKKÉ:

Šunková saláma

SALÁMY – MÄKKÉ

    alergen

Charakteristika:

Klasický mäsový výrobok, ktorý je vhodný najmä na nárezy.

Trvanlivosť:

30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové mäso, hovädzie a prírodné koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 473 kJ/113 kcal, tuky: 3,27 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,56 g, sacharidy: 1,70 g, z toho cukry: 0,22 g, bielkoviny: 12,50 g, soľ: 2,03 g.

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy, šaláty a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Veľké balenie
Plastový obal
cca 3000 g