Šunky - Bravčové:

Toustová šunka

Šunky - Bravčové

Charakteristika:

Šunka z čerstvého bravčového mäsa. V reze má šunka ideálny tvar na výzdobu rôznych chlebíčkov alebo bagiet.

Trvanlivosť:

Skladujte pri teplote 0 °C až +4°C. Po porušení technologického obalu spotrebujte do 48 hodín.

Zloženie:

Bravčové stehno, pitná voda, jedlá soľ

Energetická hodnota (na 100g):

Výživové údaje na 100 g výrobku: Energia: 349 kJ/83 kcal, tuky: 2,84 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,17 g, sacharidy: 2,57 g, z toho cukry: 0,20 g, bielkoviny: 11,80 g, soľ: 2,25 g

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
PO
cca 2 kg