Charakteristika:
Šunka z čerstvého bravčového mäsa. V reze má šunka ideálny tvar na výzdobu rôznych chlebíčkov alebo bagiet.
Trvanlivosť:
Skladujte pri teplote 0 °C až +4°C. Po porušení technologického obalu spotrebujte do 48 hodín.
Zloženie:
Bravčové stehno, pitná voda, jedlá soľ
Energetická hodnota (na 100g):
Výživové údaje na 100 g výrobku: Energia: 349 kJ/83 kcal, tuky: 2,84 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,17 g, sacharidy: 2,57 g, z toho cukry: 0,20 g, bielkoviny: 11,80 g, soľ: 2,25 g
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
PO
|
cca 2 kg
|