Charakteristika:
Mäsový výrobok vyrobený z vykosteného bravčového karé zaúdeného do zlatohnedej farby. Vôňa a chuť je jemná, po zaúdenom mäse a primerane slaná.
Trvanlivosť:
28 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C.
Zloženie:
Bravčové karé bez kosti špeciálnej úpravy.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 461 kJ/110 kcal, tuky: 5,02 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,24 g, sacharidy: 1,77 g, z toho cukry: 1,05 g, bielkoviny: 14,40 g, soľ: 2,75 g.
Odporučané použitie:
Nárezy, studené misy a predjedlá.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Malé balenie
|
Vákuové balenie
|
300 - 400 g
|
Ucelený kus
|
Vákuové balenie
|
700 - 1000 g
|