Charakteristika:
Rebierka z karé a krku sú vysolené, na povrchu suché, dokonale vyúdené a majú primerane slanú chuť.
Trvanlivosť:
10 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +7°C
Zloženie:
Bravčové rebierka z karé a krku
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1203 kJ/290 kcal, tuky: 23,87 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 10,59 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: 0,21 g, bielkoviny: 18,80 g, soľ: 3,04 g.
Odporučané použitie:
Tepelné spracovanie a príprava rôznych jedál.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Nebalené
|
cca 1500 g
|