Charakteristika:
Bravčový chvostík je je vyrobený z bravčových krížových kostí, vysolený, na povrchu suchý, dokonale vyúdený, chuť primerane slaná.
Trvanlivosť:
10 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +7°C
Zloženie:
Bravčové krížové kosti
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1195 kJ/288 kcal, tuky: 24,27 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 10,09 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 17,50 g, soľ: 1,94 g.
Odporučané použitie:
Tepelné spracovanie a príprava rôznych jedál.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Nebalené
|
cca 1000 g
|