Ostatné mäsové produkty:

Veľkonočná klobása surová

Ostatné mäsové produkty

Charakteristika:

Výrobok je vyrobený z čerstvého bravčového mäsa a korenín a je plnený do bravčového čreva. Pred konzumáciou je potrebná dôkladná tepelná úprava.

Trvanlivosť:

Skladujte pri teplote 0 °C až +4 °C. Po otvorení spotrebujte do 48 hod

Zloženie:

Bravčové mäso 91%, bravčová slanina, koreniny, cesnak, extrakty korenín, jedlá soľ

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1172 kJ / 280 kcal, tuky: 25,15g, z toho nasýtené mastné kyseliny 9,21g, sacharidy: <0,50g, z toho cukry <0,50g, bielkoviny: 13,43g, soľ 1,94g

Odporučané použitie:

Výrobok je nutné tepelne opracovať. Vhodné na varenie alebo pečenie.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Gastro balenie
Ochranná atmosféra
cca 2000 g