Charakteristika:
Výrobok plnený do bravčových čriev s priemerom 32 - 34 mm. Vôňa a chuť je výrazná po koreninách. Klobása je vyrobená podľa starých receptúr, zaúdená dymom z bukového dreva.
Trvanlivosť:
21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Na 100g hotového výrobku bolo použitých 107g bravčového mäsa.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1484 kJ/ 355 kcal, tuky: 31,14g, z toho nasýtené mastné kyseliny 13,52g, sacharidy: 1,30g, z toho cukry 1,07g, bielkoviny: 17,49g, soľ 2,50g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
malé balenie
|
Vákuové balenie
|
330
|
Gastro balenie
|
Ochranná atmosféra
|
cca 500 - 600 g
|