Charakteristika:
Klobása na povrchu sýto hnedočervená s presvitajúcim zrnením surovín, na reze lesklá s výraznou mozaikou chudých a tučných častí bravčového a hovädzieho mäsa. Vôňa typická pre trvanlivý mäsový výrobok. Chuť je slanšia.
Trvanlivosť:
Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.
Zloženie:
Bravčové mäso a koreniny
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 2311/559 kJ/kcal, tuky: 53,14g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 21,81g, sacharidy: <1,00g, z toho cukry: <0,20g, bielkoviny: 20,30 g, soľ: 3,13g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Voľné
|
cca 300 g
|
Rodinné balenie
|
Vákuové balenie
|
cca 580 g
|