Charakteristika:
Saláma má pod povrchom zreteľné zrná tučnej a chudej svaloviny. Je červená v nákroji, na povrchu hnedočervená. Má vôňu po použitých koreninách, jej chuť je primerane slaná a korenená.
Trvanlivosť:
Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.
Zloženie:
Bravčové mäso a koreniny
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1677 / 406 kJ/kcal, tuky: 38,33 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 15,72g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 15,20 g, soľ: 2,55 g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Nárez
|
Ochranná atmosféra
|
75 g
|
Ucelený kus
|
Vákuové balenie
|
cca 900 g
|
Ucelený kus
|
Voľné
|
cca 900 g
|