Charakteristika:
Pečienka má chuť po čerstvom varenom mäse, mierne slanú. Ako pokryv sa používa sladká paprika.
Trvanlivosť:
21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové karé špeciálnej úpravy
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 440 kJ/105 kcal, tuky: 4,09 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,58 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 17,00 g, soľ: 2,85 g.
Odporučané použitie:
Nárezy, studené misy a predjedlá.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Vákuové balenie
|
cca 1100 g
|