Charakteristika:
Je to trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok. Charakteristika výrobku: výrobok má tyčovitý tvar o priemere 55 mm. Povrch charakteristický pre použitý obal s imitáciou plesne, s presvitajúcim zrnením suroviny, suchý mierne vrásčitý. Rez lesklý, výrazná mozaika tučných a chudých zŕn, do priemeru 3 mm. Konzistencia je pevná, pružná. Vôňa je typická pre trvanlivý mäsový výrobok a chuť je príjemná, po použitých prísadách, mierne slanšia, korenená, výrobok na skuse vláčny.
Trvanlivosť:
Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.
Zloženie:
Bravčové mäso a koreniny
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 2015 / 488 kJ/kcal, tuky: 46,43 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 19,29g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 17,50 g, soľ: 3,33 g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Voľné
|
cca 600 g
|
Ucelený kus
|
Vákuové balenie
|
cca 600 g
|