Charakteristika:
Šunka s obsahom čistých svalových bielkovín najmenej 13 hmotnostných percent patrí do kvalitatívnej triedy – výberová.
Trvanlivosť:
60 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové stehno špeciálnej úpravy
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 362 kJ/86 kcal, tuky: 2,88 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,13 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 15,00 g, soľ: 2,10 g
Odporučané použitie:
Nárezy, studené misy a predjedlá.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Nárez
|
Ochranná atmosféra
|
100 g
|
Malé balenie
|
Vákuové balenie
|
cca 2000 g
|
Veľké balenie
|
Plastový obal
|
cca 4200 g
|