ŠUNKY – BRAVČOVÉ:

Dusená šunka strojová výberová

ŠUNKY – BRAVČOVÉ

    alergen

Charakteristika:

Šunka s obsahom čistých svalových bielkovín najmenej 13 hmotnostných percent patrí do kvalitatívnej triedy – výberová.

Trvanlivosť:

60 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové stehno špeciálnej úpravy

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 362 kJ/86 kcal, tuky: 2,88 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,13 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 15,00 g, soľ: 2,10 g

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Nárez
Ochranná atmosféra
100 g
Malé balenie
Vákuové balenie
cca 2000 g
Veľké balenie
Plastový obal
cca 4200 g