Charakteristika:
Klasický mäsový výrobok, ktorý slúži po ohriatí na rýchle občerstvenie. Párky majú príjemnú chuť po hydinovom mäse.
Trvanlivosť:
21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Hydinové mäso a koreniny.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 784 kJ/189 kcal, tuky: 14,92g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 5,15g, sacharidy: 3,88 g, z toho cukry: 0,22 g, bielkoviny: 9,78 g, soľ: 2,35 g.
Odporučané použitie:
Vhodný po ohriatí na konzumáciu a pečenie
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Gastro balenie
|
Ochranná atmosféra
|
cca 2200 g
|