Charakteristika:
Pliecko je dokonale vyúdené a má primerane slanú chuť.
Trvanlivosť:
10 dní pri nebalenom výrobku a 30 dní pri balenom výrobku pri teplote skladovania od 0°C do +4°C.
Zloženie:
Bravčové pliecko špeciálnej úpravy
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 472 kJ/113 kcal, tuky: 6,82 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,71 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 12,90 g, soľ: 2,30 g.
Odporučané použitie:
Tepelné spracovanie a príprava rôznych jedál.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Nebalené
|
cca 1200 g
|
Ucelený kus
|
Vákuové balenie
|
cca 1200 g
|