Charakteristika:
Opracované bravčové stehno je dokonale vyúdené a má primerane slanú chuť.
Trvanlivosť:
10 dní pri nebalenom výrobku a 30 dní pri balenom výrobku pri teplote skladovania od 0°C do +4°C.
Zloženie:
Bravčové stehno špeciálnej úpravy
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 305 kJ/72 kcal, tuky: 1,62 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,66 g, sacharidy: 1,72 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 12,70 g, soľ: 2,92 g.
Odporučané použitie:
Tepelné spracovanie a príprava rôznych jedál.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Nebalené
|
cca 2000 g
|
Ucelený kus
|
Vákuové balenie
|
cca 2000 g
|
Malé balenie
|
Vákuové balenie
|
cca 1000 g
|