Charakteristika:
Po zaúdení je výrobok červenohnedej farby, na reze mäsovoružovej farby. Charakteristická chuť údeného vareného mäsa.
Trvanlivosť:
10 dní pri nebalenom výrobku a 30 dní pri balenom výrobku pri teplote skladovania od 0°C do +4°C.
Zloženie:
Bravčová krkovička bez kosti špeciálnej úpravy
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 602 kJ/145 kcal, tuky: 10,29 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 4,10 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 13,00 g, soľ: 2,50 g.
Odporučané použitie:
Tepelné spracovanie a príprava rôznych jedál.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Vákuové balenie
|
cca 1200 g
|
Ucelený kus
|
Nebalené
|
cca 3000 g
|