Charakteristika:
Saláma je na povrchu hnedočervená, s presvitajúcim zrnením suroviny. Rez je lesklý s výraznou mozaikou chudých a tučných častí. Vôňa je príjemná, aromatická po koreninách a dyme. Chuť je slanšia, výrazne korenená.
Trvanlivosť:
40 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové, hovädzie mäso a koreniny.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1847/441 kJ/kcal, tuky: 41,03 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 14,44 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <1,00 g, bielkoviny: 18,65 g, soľ: 2,94 g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Nárez
|
Ochranná atmosféra
|
75 g
|