Charakteristika:
Neúdená, varená tlačenka. Chuť má po varenom bravčovom mäse, primerane slanú a korenenú.
Trvanlivosť:
14 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové hlavy varené bez kosti, vnútornosti (jazyky a srdcia), kože, koreniny, cesnak
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1003 kJ/242 kcal, tuky: 20,58 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 7,70 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: 0,23 g, bielkoviny: 14,20 g, soľ: 1,43 g.
Odporučané použitie:
Nárezy, studené misy a predjedlá.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Vákuové balenie
|
cca 1000 g
|