Charakteristika:
Klobása na povrchu hnedočervená s presvitajúcim zrnením surovín. Na reze lesklá, červená, výrazná po paprike s mozaikou chudých a tučných častí. Vôňa príjemne aromatická, po použitých surovinách a údení. Chuť primerane slaná.
Trvanlivosť:
Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.
Zloženie:
Bravčové mäso a koreniny
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 2121 / 513 kJ/kcal, tuky: 48,72 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 19,79g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 18,70 g, soľ: 3,70 g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Rodinné balenie
|
Ochranná atmosféra
|
cca 600 g
|