Charakteristika:
Výrobok plnený do bravčových čriev s priemerom 32 - 34 mm. Vôňa a chuť je výrazná po koreninách. Klobása je vyrobená z hovädzieho mäsa a je zaúdená dymom z bukového dreva.
Trvanlivosť:
21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové mäso 49%, hovädzie mäso 40%, slanina
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1749 kJ/ 418 kcal, tuky: 37,83g, z toho nasýtené mastné kyseliny 23,68g, sacharidy: ‹0,5g, z toho cukry ‹0,5g, bielkoviny: 19,70g, soľ 2,89g.
Odporučané použitie:
Pečenie, grilovanie, varenie
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
malé balenie
|
Vákuové balenie
|
330
|
rodinné balenie
|
Perforovaná fólia
|
cca 500 - 600 g
|