SLANINY:

Iberijská slanina

SLANINY

Charakteristika:

Iberijská slanina je vyrobená z chrbtovej slaniny s kožou a je dokonale vyúdená.

Trvanlivosť:

30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčová vysolená chrbtová slanina bez kože

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 3382 kJ/823 kcal, tuky: 90,94 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 37,10 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 1,02 g, soľ: 1,12 g.

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Nebalené
cca 600 g
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 600 g