Charakteristika:
Iberijská slanina je vyrobená z chrbtovej slaniny s kožou a je dokonale vyúdená.
Trvanlivosť:
30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčová vysolená chrbtová slanina bez kože
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 3382 kJ/823 kcal, tuky: 90,94 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 37,10 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 1,02 g, soľ: 1,12 g.
Odporučané použitie:
Nárezy, studené misy a predjedlá.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Nebalené
|
cca 600 g
|
Ucelený kus
|
Vákuové balenie
|
cca 600 g
|