Charakteristika:
Saláma má v nákroji sýtočervenú farbu chudých zŕn. Vôňa je výrazná po údení, chuť ostrejšia a slaná.
Trvanlivosť:
Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.
Zloženie:
Bravčové mäso a koreniny
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 2015 / 488 kJ/kcal, tuky: 46,43 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 19,29g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 17,50 g, soľ: 3,33 g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Ochranná atmosféra
|
cca 550 g
|