Charakteristika:
Saláma je na povrchu červenohnedá, s presvitajúcim zrnením suroviny. Vôňa je príjemná, aromatická po koreninách a dyme. Chuť je slanšia, výrazne korenená.
Trvanlivosť:
40 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové, hovädzie mäso a koreniny.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1729/413 kJ/kcal, tuky: 39,27g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 23,37g, sacharidy: <1,00g, z toho cukry: <1,00g, bielkoviny: 15,55g, soľ: 3,23g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Nárez
|
Ochranná atmosféra
|
75g
|