údené mäsá a špeciality:

Moravské údené mäso

údené mäsá a špeciality

    alergen

Charakteristika:

Výrobok z bravčového stehna s charakteristickým tmavohnedým až hnedočiernym pokryvom. Hodí sa do hotelov a pre náročných spotrebiteľov.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové stehno špeciálnej úpravy

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 321 kJ/76 kcal, tuky: 0,99 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,39 g, sacharidy: 2,55 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 14,20 g, soľ: 2,78 g.

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 1100 g