klobásy - suché:

Ostrá klobása

klobásy - suché

    alergen

Charakteristika:

Klobása sýto hnedočervenej farby s presvitajúcim zrnením. Vôňa príjemná po použitých surovinách, prísadách a údení. Chuť výrazne pikantná.

Trvanlivosť:

Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.

Zloženie:

Bravčové mäso a koreniny

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 2262/548 kJ/kcal, tuky: 52,83g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 19,57g, sacharidy: <1,00g, z toho cukry: <0,20g, bielkoviny: 18,10 g, soľ: 3,05g.

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Rodinné balenie
Ochranná atmosféra
cca 600 g