SALÁMY - SUCHÉ:

PÁLIVEC SALÁMA

SALÁMY - SUCHÉ

    alergen

Charakteristika:

Saláma má sýto-červenú farbu s presvitajúcim zrnením surovín. Vôňa a chuť je typická pre trvanlivý mäsový výrobok. Vyšší obsah tuhej papriky mu dodáva výraznú pikantnú paprikovú chuť.

Trvanlivosť:

Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.

Zloženie:

Bravčové mäso a koreniny. Na 100g hotového výrobku bolo použitých 109g mäsa.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1792 kJ /428 kcal, tuky: 39,72g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 15,01g, sacharidy: <0,50g, z toho cukry: <0,50g, bielkoviny: 18,15g, soľ: 3,64g.

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Nárez
Ochranná atmosféra
75 g
Ucelený kus
Ochranná atmosféra
400 g
Ucelený kus
Voĺné
cca 1000 g