SLANINY - BEZ ÉČOK:

Paprikový lalok

SLANINY - BEZ ÉČOK

    alergen

Charakteristika:

Paprikový lalok má lahodnú, primerane slanú a cesnakovú chuť.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčový lalok s kožou

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1903 kJ/461 kcal, tuky: 45,88 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 17,55 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry:< 0,20 g, bielkoviny: 12,10 g, soľ: 1,70 g.

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 400 g