Charakteristika:
Vzhľad safaládky v nákroji je charakteristický tmavoružovou spojkou s nepravidelnou mozaikou tukových kociek. Chuť je primerane slaná a korenená, jemná po údení.
Trvanlivosť:
30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Hydinové mäso, bravčová slanina a prírodné koreniny.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1066 kJ/258 kcal, tuky: 23,23g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 8,95g, sacharidy: 2,51 g, z toho cukry: 0,39 g, bielkoviny: 9,65 g, soľ: 1,60 g.
Odporučané použitie:
Vhodný na konzumáciu po ohriatí alebo pečení.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Gastro balenie
|
Ochranná atmosféra
|
cca 2200 g
|