Charakteristika:
Sedmohradská slanina sa vyrába z bravčového boku s kožou. Má primerane výrazne korenenú, slanú chuť, na skuse jemná.
Trvanlivosť:
28 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčový bok s kožou
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1366 kJ/330 kcal, tuky: 30,34 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 12,72 g, sacharidy: 1,42 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 12,90 g, soľ: 2,05 g.
Odporučané použitie:
Priama konzumácia, opekanie a škvarenie.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Vákuové balenie
|
cca 500 g
|