Charakteristika:
Klobása na povrchu s presvitajúcim zrnením. Vôňa a chuť je príjemná, aromatická po paprike, rasci a údení.
Trvanlivosť:
Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.
Zloženie:
Bravčové mäso a koreniny
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 2237 / 542 kJ/kcal, tuky: 51,74 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 21,68 g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 19,00 g, soľ: 3,38 g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Rodinné balenie
|
Ochranná atmosféra
|
cca 700 g
|