klobásy - suché:

Templárska klobása

klobásy - suché

    alergen

Charakteristika:

Klobása na povrchu s presvitajúcim zrnením. Vôňa a chuť je príjemná, aromatická po paprike, rasci a údení.

Trvanlivosť:

Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.

Zloženie:

Bravčové mäso a koreniny

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 2237 / 542 kJ/kcal, tuky: 51,74 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 21,68 g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 19,00 g, soľ: 3,38 g.

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Rodinné balenie
Ochranná atmosféra
cca 700 g