Charakteristika:
Saláma je na povrchu hnedočervenej farby, na reze mäsovo ružovej farby s drobnou mozaikou chudých a tučných častí. Vôňu a chuť má aromatickú po údení a použitých surovinách.
Trvanlivosť:
Voľné výrobky skladujte pri teplote 0 °C až +24 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky skladujte pri teplote 0 °C až +4 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.
Zloženie:
Bravčové mäso a korenie.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1475 kJ/356 kcal, tuky: 31,63 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 13,40 g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 17,90 g, soľ: 2,70 g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Voľné
|
cca 600 g
|