Charakteristika:
Klobása je tvorená kombináciou kvalitnej sladkej a pálivej papriky. Vôňa je príjemná, aromatická po použitých surovinách a údení. Chuť je primerane slaná a výraznejšie pálivá.
Trvanlivosť:
Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.
Zloženie:
Bravčové mäso a koreniny
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 2253/545 kJ/kcal, tuky: 51,15g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 20,08g, sacharidy: <1,00g, z toho cukry: <0,20g, bielkoviny:21,20 g, soľ: 3,40g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Rodinné balenie
|
Ochranná atmosféra
|
cca 800 g
|