ZABÍJAČKOVÉ ŠPECIALITY - BEZ ÉČOK:
Malohontská zabíjačková tlačenka
ZABÍJAČKOVÉ ŠPECIALITY - BEZ ÉČOK
Charakteristika:
Tlačenka sa po naplnení uvarí a vyúdi vlhkým dymom.Chuť tvoria prírodné koreniny ako jedlá soľ, čierne korenie, pálivá paprika, rasca, čerstvý trený cesnak, mäsový vývar.
Trvanlivosť:
14 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové hlavy varené bez kosti, vnútornosti (jazyky a srdcia), kože, koreniny, cesnak.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 886 kJ/214 kcal, tuky: 17,51 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 6,57 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 14,00 g, soľ: 1,15 g.
Odporučané použitie:
Nárezy, studené misy a predjedlá.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Vákuové balenie
|
cca 1000
|