Charakteristika:
Klobása na povrchu má červenohnedú farbu a na reze so stopami po paprike s nepravidelnou mozaikou chudých a tučných zŕn. Vôňa a chuť výrobku príjemná, výraznejšia po paprike, korenistá.
Trvanlivosť:
Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.
Zloženie:
Bravčové mäso a koreniny
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 2376/575 kJ/kcal, tuky: 54,97g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 22,35g, sacharidy: 1,04g, z toho cukry: <0,20g, bielkoviny: 19,10 g, soľ: 3,10g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Rodinné balenie
|
Ochranná atmosféra
|
cca 600 g
|