Charakteristika:
Saláma má atraktívny biely obal. Povrch je suchý, mierne vrásčitý. Rez je lesklý s výraznou mozaikou chudých a tučných častí bravčového mäsa. Konzistencia pružná, pevná až tuhá. Vôňa príjemná, typická pre plesnivé salámy
Trvanlivosť:
Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.
Zloženie:
Bravčové mäso, koreniny
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 2051 / 496 kJ / kcal, tuky: 46,84 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 18,81 g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 18,70 g, soľ: 3,48 g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Voľné
|
cca 550 g
|