Charakteristika:
Malokarpatská Saláma ´77 je na povrchu červenohnedá, s presvitajúcim zrnením suroviny. Vôňa je príjemná, aromatická po koreninách a dyme. Chuť je slanšia, na skuse výrobok vláčny až krehký. Na výrobu 100g Malokarpatskej salámy bolo použitých 120g mäsa. Výrobok je v portfóliu mäsových výrobkov TAURIS zaradený do kategórie výrobkov najvyššej kvality pod brandom Zlatého býka.
Trvanlivosť:
Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.
Zloženie:
Bravčové a hovädzie mäso, slanina, jedlá soľ, dextróza, repný cukor, koreniny, cesnak, konzervačná látka E250, štartovacia kultúra.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 2114 / 512 kJ / kcal, tuky: 48,46 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 15,14 g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: 0,30 g, bielkoviny: 18,90 g, soľ: 3,77 g
Odporučané použitie:
Výrobok vhodný na priamu konzumáciu, chlebíčky, nárezy, studené misy.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
PF
|
1000
|